Termeni si Conditii

1. Informatii despre site

Site-ul www.usile.ro este proprietatea companiei ALRARO INTERIOR S.R.L societate română cu sediul în orasul Otopeni, str. George Toparceanu, nr. 34, jud. Ilfov, înregistrată la Registrul Comerţului al Municipiului Bucureşti sub nr. J23/5730/24.12.2019, având Codul Unic de Inregistrare: 42061992, ce poate fi contactată pe adresa de e-mail: robert@usile.ro.

Administrarea operațională a site-ului www.usile.ro este asigurată de către aceeași companie menționată mai sus: S.

2. Acceptarea conditiilor

Prin utilizarea site-ului www.usile.ro și/sau al oricărui alt serviciu oferit în site, se consideră că aţi citit, înţeles şi acceptat integral termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului. Administratorul site-ului va depune toate diligențele în vederea menținerii corectitudinii informațiilor expuse pe site. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informații, societatea precizează că imaginea produselor are caracter informativ; unele caracteristici sau prețul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fără preaviz sau pot conține erori de operare.

4. Plasarea comenzilor

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul www.usile.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea ALRARO INTERIOR SRL si administratorul de site, respectiv prin telefon sau email.

Comanda se considera plasata, doar dupa o confirmare telefonica sau pe mail a tuturor componentelor produsului dorit, a disponibilitatii stocului sau a unui termen eventual de livrare in cazul lipsei marfii pe stoc.

Dupa plasarea comenzii, din motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de societatea AXR TRANS RUTIER SRL, in termen de 15 zile.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 2 ore si maxim 14 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (asortimentul de produse, modalitatea de plata). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Produsele sunt disponibile in limita stocului sau la comanda.

5. Plata produselor si a serviciilor

Prețurile bunurilor și serviciilor afișate pe site-ul www.usile.ro includ TVA.

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate la fiecare comandă. Vânzătorul va emite către cumpărător o factură pentru bunurile și serviciile livrate, obligația cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Vom transmite cumpărătorului factura aferentă comenzii ce conține produsele și serviciile vândute de societatea ALRARO INTERIOR S.R.L. prin intermediul website-ului www.usile.ro

Dacă datele clientului reprezentând punctul de livrare al comenzii și detaliile bancare/de efectuare a  plății relevante tranzacțiilor se vor schimba, este obligația cumpărătorului să actualizeze informațiile necesare procesării comenzii.

6. Litigii

Legea care guverneaza raporturile juridice nascute intre parti in temeiul prezentului contract este legea romana.Litigiile care decurg din sau in legatura cu prezentul contract vor fi solutionate pe cale amiabila, in caz contrar partile convin ca acestea sa fie solutionate de instantele judecatoresti de la sediul Prestatorului.

7. Conditii de forta majora

Nici una dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră, în conformitate cu legislația în vigoare.