Cum comand

cum comand cum comand cum comand 

Procesul de comanda

Am gandit procesul nostru de plasare si livrare a comenzii in asa fel incat sa fie pe de o parte cat se poate de simplu iar pe de alta parte sa fie de asemenea sigur pentru clientii nostri.

1. Te hotarasti ce model de usi de interior iti doresti

Primul pas este sa navighezi prin diferitele noastre game de usi si sa te hotarasti ce model iti doresti pentru a completa designul casei tasei tale

2. Alegi culoarea care ti se potriveste

Dupa ce ai ales modelul perfect, este momentul sa te hotarasti asupra culorii pe care o vrei. In privinta acesteia, nu uita sa te orientezi in functie de culoarea peretilor si a mobilei din camera.

3. Masori golul de usa din casa ta

Acest pas este foarte important. Usile noastre vin in trei marimi diferite in ceea ce priveste latimea: 68cm, 78cm si 88cm; iar in cazul inaltimii, toate au 203 cm. Este foarte important ca atunci cand masurati golul de usa, sa va asigurati ca acesta este cu minim 2 cm mai mare decat latimea si inaltimea usii. Astfel, atunci cand vom veni sa iti montam usa, procesul va decurge fara probleme.

4. Iei legatura cu noi telefonic sau prin e-mail

Cand ai toate informatiile de mai sus, este momentul sa iei legatura cu noi. Poti face asta accesand pagina Contact de unde ne poti contacta atat telefonic cat si prin e-mail.

5. Noi iti procesam comanda

Dupa ce ne-ai spus toate detaliile legate de comanda ta, noi iti procesam comanda pentru a ne asigura ca modelul de usi de interior pe care ti le doresti ajung la tine.

6. Usile iti sunt livrate si montate

Noi iti livram usile la domiciliu si le montam.